Internet of Things

Video online – premiile FIBRA nu au fost acordate

trafic-video-onlineMă uităm aşa pierdută în monitor la livestreaming-ul de la Digital Divas şi m-a pocnit o curiozitate, fix când îi dădeau înainte despre conţinutul video pe online. Şi zic, băi, ce campanii or fi fost premiate pe video la FIBRA anu’ ăsta? Că tot au făcut atâta gălăgie cu festivalul… trebuie să fie ceva mişto. Bine, n-am zis cu voce tare, da’ fix aşa m-am gândit.

Şi dau să caut. Ajung pe site… Greu, greu de găsit câştigatorii. Aproape imposibil. Îmi fac drum spre iqads şi după vreo 2-3 search-uri, din link în link, găsesc articolul cu câştigători. Am pus link că să nu îl căutaţi şi voi. Durează. Şi ce să vezi… La secţiunile de VIDEO online şi VIDEO viral, nema câştigători.

Hai mă! Aşa urâte au fost propunerile de nu s-au acordat premiile? Păi cum facem? Că oamenii ăştia de la FIBRA ziceau că au premiat campanii din ultimii doi ani… Chiar nu avem campanii video online de umplut acolo shortlistu’? Tragedie.

Mai zăbovesc oleacă pe articolul cu câştigători şi…

  • 3.5. Brand identityPremiile nu au fost acordate.
  • 14.2. Learning and Exhibition: Premiile nu au fost acordate.
  • 14.3. Corporate Entertainment: Premiile nu au fost acordate.

Din categoria singurul concurent câştigă

  • 5.4. Branded TechSilver FIBRA / Shop like a Jedi / Star Wars and Carrefour / Carrefour Romania / Publicis Romania
  • 5.6. Online BannersBronze FIBRA / Banner duet / Coca-Cola / Coca-Cola Romania / McCann Worldgroup Romania

video online

Aşa tare m-am dezamăgit că nici nu m-am mai întors la dive. Ela Moraru povestea că pe Youtube sunt 1.300.000 de români care fac conţinut video. Şi noi n-avem o agenţie să ia un amărât de premiu pe secţiunea de video online… De viral nici nu se mai pune problema.

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.