Internet of Things

Ce scrie, mă, pe peretele nostru?!

Pe 9 martie s-au făcut trei ani de când sunt Jack of all Trades la Sun Plaza. Când m-am angajat n-am văzut ce scria pe peretele din recepţie… emoţiile, ce să-i faci. Apoi n-a mai fost nevoie să văd, am simţit. Sute de evenimente au venit şi au trecut prin cele 50.000 mailuri. Unele mai mici, altele mai mari, dar toate făcute cu gândul la oamenii care ajung în Sun.

Mi-a fost drag de Sun Vloggers, unii l-au şi premiat, alţii doar au recunoscut personajele şi au chicotit zgomotos în faţa tejghelei. Acum mi-e drag de Shortcut la Sun, şi mi-e drag de el pentru că ne ajută să adunăm toate lucrurile pe care le facem în fiecare lună, în doar 3 minute. Şi e greu să faci asta. Pe cuvânt.

E greu nu doar pentru că sunt multe, ci pentru că fiecare eveniment are povestea lui şi, o dată aduse împreună, trebuie să spună toate aceeaşi poveste.

Martie este o lună aglomerată (aşa se întâmplă de obicei primăvara şi toamna) dar aseară a fost prima oară când nu mi-am adus aminte exact ce scrie pe perete. Şi nici colega n-a ştiut să-mi şoptească. Nici nu cred că mai contează. E doar un shortcut.

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.